BI Consultant

Functieomschrijving

BIGorillas groeit! Door deze groei zijn we op zoek naar enthousiaste, gedreven en ambitieuze BI consultants die willen meegroeien met onze organisatie.

Met jouw passie voor Business Intelligence inspireer je onze klanten over de ongekende mogelijkheden van Business Intelligence en Analytics. Zo creëer je toegevoegde waarde, waarin je met jouw kennis de juiste informatiebehoefte van de klant achterhaalt. Deze informatiebehoefte weet je vervolgens te vertalen naar realistische oplossingen.

Je houdt er van om samen met andere BI Consultants te sparren om zo jouw kennis te vergroten en de klant optimaal te kunnen helpen. Om dit te faciliteren is er een heus BIGorilLAB in het leven geroepen.

BIGorillas is dé uitgelezen werkgever als je op hoog niveau aan de slag wilt met de laatste technologieën en onderdeel wilt uitmaken van een enthousiast team van ervaren Professionals. We bieden zeer ruime studiemogelijkheden en mede dankzij de bedrijfsopzet is BIGorillas een werkgever met oneindige doorgroeimogelijkheden.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde bachelor (HBO) opleiding;
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring met Business Intelligence en datawarehouse projecten;
 • Je beschikt over gedegen kennis van BI architecturen en standaarden, zoals data warehouses, master data management, ETL, ELT,  OLAP, modellering technieken zoals Kimball en Data Vault, Data Governance (o.a. Data Lineage, Data Kwaliteit), Hadoop, Advanced Analytics, rapportages en self-service BI;
 • Je hebt humor, houdt van maandelijkse borrels met toekomstige collega’s en zoekt veel lol en uitdaging in je werk.

Wij bieden:

 • Een exceptionele bonusregeling, die ondernemerschap combineert met de zekerheid van een vaste baan. De bonusregeling die we hebben, kun je gerust uniek noemen: als al je kosten door ons zijn gedekt (salaris, auto, etc) dan krijg je namelijk het eerste jaar 30% ( tot maximaal 40% vanaf het derde jaar indienst) over de rest van je omzet die je genereert als bonus uitgekeerd. Dat kan, afhankelijk van je expertise, heel fors oplopen tot vele tienduizenden euro’s per jaar!;
 • Een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma (opleidingsbudget van bijna €5.000,- p/jaar);
 • Vrij te besteden mobiliteitsbudget;
 • Telefoon en laptop naar keuze;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een abonnement op een dierentuin naar keuze.

Interesse

Als jouw profiel niet 100% matcht met onze vacatures maar je bent er van overtuigd dat jij zeker een cruciale rol kunt gaan spelen in de toekomst van BIGorillas dan dagen wij je uit om ons te overtuigen door een open sollicitatie te sturen.

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? BIGorillas ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur een mail met je motivatie en je CV. Voor meer informatie kun je tevens contact opnemen met Nasim El Masoudi via resources@BIGorillas.com of via 030-6339811