Verwerf inzichten sneller met een compleet BI-platform dat ervoor zorgt dat u sneller interne en externe gegevens kunt gebruiken, analyseren, opschonen en manipuleren. Met SQL Server en Microsoft PowerBI kunt u elke gebruiker in uw organisatie gemakkelijk in verbinding brengen met de gegevens die zij nodig hebben om sneller betere beslissingen te kunnen nemen.
BIGorillas heeft expertise in de complete Microsoft BI Stack:

  • SQL Server (zowel on premise als 'in the cloud')
  • SSIS: SQL Server Integration Services, de tooling om middels ETL de juiste data te verzamelen en te verwerken
  • SSAS: SQL Server Analytical Services, de tooling om data kubussen te genereren vanuit uw data warehouse
  • SSRS: SQL Server Reporting Services, de tooling om middels krachtige queries de juiste data te rapporteren
  • PowerBI, een zeer krachtige toolset om de meest geavanceerde inzichten en rapportages in uw data te geven.

De combinatie van bovenstaande Microsoft tools geeft u een weergave van uw meest bedrijfskritische data en kan zowel middels een cloud gebaseerde dienst als een lokale installatie worden toegepast.

Ondanks het feit dat Microsoft vooral PowerBI neerzet als een “end user tool” (dat is het zeker ook), is gedegen kennis en ervaring essentieel om het maximale uit uw data te halen. Zowel expertise in PowerBI als de interactie met achterliggende databases, zoals SQL Server en integratie met andere databronnen is essentieel voor de juiste rapportages. BIGorillas biedt deze expertise en stelt u in staat om binnen de kortst mogelijke tijd effectieve en bruikbare rapportages binnen uw organisatie te gebruiken.

Voor meer informatie neem contact met ons op.