Ken jij of ben jij een BI Consultant?
En wil je op vakantie naar Ibiza!

Laat op het contactformulier jouw gegevens achter!

Meer weten? Klik hier!

Wij zijn op zoek naar briljante BI consultants met enkele jaren ervaring in de Microsoft stack of in Informatica Powercenter.
Als jij iemand kent of bent die mogelijk over zou willen stappen naar een nieuwe werkgever vul dan onderstaand contact formulier in of laat op LinkedIn of Facebook jouw naam of de naam van de BI Consultant achter.

Indien het tot een dienstverband komt en de persoon die je voorgedragen hebt komt door zijn proefperiode plus één maand dan kun je € 2.500,- tegemoet zien waarmee je naar party eiland Ibiza af kunt reizen, maar je kunt die € 2.500,- natuurlijk ook gewoon voor iets anders gebruiken.

BIGorillas biedt een leuke, dynamische en uitdagende omgeving voor iedereen die zich wil bekwamen in Business Intelligence. Als Business Intelligence expert of Data analist verwachten we het nodige van je en daar willen we je natuurlijk ook voor belonen! Naast een vast contract met een goed salaris bieden wij een mobiliteitsbudget (kies zelf voor een fiets, auto of openbaar vervoer), mobieltje en laptop naar keuze en een bijdrage in je pensioenopbouw. Bovendien leiden wij je volledig op binnen het Microsoft Certificatie Programma voor Business Intelligence en heb je maandelijkse bijeenkomsten met je collega’s.

En? Interessant genoeg? Of moeten we onze uitsmijter nog geven?

Wat dacht je van een bonus van 40%?

De bonusregeling die we hebben, kun je gerust uniek noemen: als al je kosten door ons zijn gedekt (salaris, auto, etc.) dan krijg je namelijk 40% over de rest van je omzet die je genereert als bonus uitgekeerd. Dat kan, afhankelijk van je expertise, heel fors oplopen tot vele tienduizenden euro’s per jaar!

Spreekt BIGorillas je aan als organisatie? En wil jij samen met ons, het verschil maken voor jezelf en onze klanten? Laat dan je telefoonnummer of email achter.

Dan bellen/mailen we jou voor een afspraak!

Word BIGorilla en kies:

  • Je eigen auto
  • Je eigen telefoon
  • Je eigen pensioenopbouw
  • Een vast contract
  • Een eigen dierentuin abonnement
  • Je eigen adoptie Gorilla
  • Een bonus van 40%

Vul dit formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op.