BIGorillas realiseert datawarehouses en volledig geautomatiseerde data-integratie oplossingen voor haar klanten. Bij organisaties waar enorme hoeveelheden gegevens uit verschillende bronnen in gestructureerde en ongestructureerde vorm bestaan, speelt data integratie een cruciale rol bij het verkrijgen van betrouwbare inzichten.

Met de toename van de hoeveelheid data en de diversiteit aan bronsystemen waar deze data vastgelegd wordt, is het verkrijgen van één waarheid over kerngetallen lastig geworden.

Wij komen in de praktijk productiebedrijven tegen die de vraag hoeveel ze precies in een periode produceren met drie verschillende getallen beantwoorden. Maar ook multinationals die geen eensluidend antwoord kunnen geven op de vraag hoeveel medewerkers er precies werkzaam zijn. Laat staan in welke leeftijdscategorie ze zitten en wat hen aanspreekt in het bedrijf. In het huidige tijdperk van social media en de vergaande mogelijkheden van audience targeting is het wel noodzakelijk om te weten wie je doelgroep is en wat hen bezighoudt.

Wij zijn gespecialiseerd op de gebieden:

  • Data warehousing;
  • Data migration;
  • Enterprise application / information integration;
  • Master Data Management (MDM).

Voor meer informatie neem contact met ons op.