BIGorillas is het adviesbureau op het gebied van Business Intelligence, Data Analyse en Data Management. Bij ons werken jonge mensen die analytisch sterk zijn en creatief met grote hoeveelheden data kunnen omgaan. Stuk voor stuk actieve, enthousiaste experts die het leuk vinden om hun kwaliteiten in te zetten op klantvraagstukken.

 

De meeste mensen zien niet te missen informatie toch over het hoofd. Hoe dit kan, is onderzocht door Harvard University en beschreven in The Invisible Gorilla. De essentie van dit onderzoek naar de werking van onze hersenen, wordt op hele leuke wijze helder uitgelegd in de video.

Bij BIGorillas zoeken wij samen met u naar de Gorilla in uw data: cruciale informatie die makkelijk over het hoofd wordt gezien maar wel essentieel is voor uw bedrijfsvoering.

Business vraagstukken vragen om analytisch vermogen, gevoel voor de omgeving en de kunst om te verbinden: zowel van data als mensen.
Bij ons werken jonge mensen die analytisch sterk zijn en creatief met grote hoeveelheden data kunnen omgaan. Stuk voor stuk actieve, enthousiaste experts die het leuk vinden om hun intelligentie in te zetten op klantvraagstukken.

BIGorillas staat voor ervaring, business kennis, intelligentie, kracht, inzicht, fun en oplossingsvermogen: alles gericht om de beste, meest optimale en praktisch toepasbare BI-oplossingen te bieden. Wij hechten enorm aan de juiste expertise van onze medewerkers. Opleiding en (her)certificering zijn dan ook kernpunten in ons bedrijf.

Onze liefde voor gorilla’s is ook een belangrijke reden voor onze bedrijfsnaam. We brengen dat ook tot uiting door de bijdrage aan het WWF Gorilla adoptie programma. 

WWF Gorilla adoptie programma