BIGorillas biedt een leuke, dynamische en uitdagende omgeving voor iedereen die zich wil bekwamen in Business Intelligence en / of Data Management. Als gorilla verwachten we het nodige van je en daar willen we je natuurlijk ook voor belonen! Naast een goed salaris bieden wij een mobiliteitsbudget (kies zelf voor een fiets, auto of openbaar vervoer), mobieltje en laptop naar keuze en een bijdrage in je pensioenopbouw. Bovendien ontvang je bij ons een ruim opleidingsbudget van bijna €5.000,- en heb je maandelijkse bijeenkomsten met je collega's.

Maar de twee leukste onderdelen vinden wij zelf toch wel de bonusregeling en het abonnement op een dierentuin.

Omdat wij dieren, en in het bijzonder gorilla’s, een warm hart toedragen, adopteren we bovendien voor iedere medewerker een gorilla via het Wereld Natuur Fonds. Om je daar ook van mee te laten genieten is een abonnement op een dierentuin naar keuze onderdeel van je beloning!

De bonusregeling die we hebben, kun je gerust uniek noemen: als al je kosten door ons zijn gedekt (salaris, auto, etc) dan krijg je namelijk het eerste jaar 30% ( tot maximaal 40% vanaf het derde jaar indienst) over de rest van je omzet die je genereert als bonus uitgekeerd. Dat kan, afhankelijk van je expertise, heel fors oplopen tot vele tienduizenden euro’s per jaar!

Als BIGorillas je aanspreekt als organisatie om voor te werken stuur dan een sollicitatie naar  resources@BIGorillas.com met een motivatie en je CV.