We vragen je niet voor niets: "Zijn je hoge verwachtingen uitgekomen?". Onze eigen verwachtingen zijn altijd hoog geweest, én terecht! Want je stopt je passie en een groot deel van je leven in je werk, collega's, klanten en werkomgeving. Terecht dus dat je daar veel van verwacht, jij doet er tenslotte ook alles aan om meerwaarde te leveren.
Helaas is de praktijk wel eens anders. Dan blijken er meer collega’s met dezelfde ambities als jij of vallen afspraken met je manager net niet in jouw voordeel uit. Of word je al lange tijd verleid met een hogere of betere functie en gaat ‘'ie ieder keer aan je neus voorbij’ ? Ook wij hebben dat meegemaakt en hebben besloten dat te veranderen.

We bieden je meer dan wat je nu gewend bent. Geen vaagheden of onduidelijkheid, wél concrete afspraken op papier met dezelfde principes voor iedereen.

Binnen diezelfde principes is er natuurlijk alle ruimte voor je eigen ontwikkeling. Wij waarderen je om je individuele inbreng en faciliteren je waar nodig in opleiding en certificering. In onze mooie en inspirerende kantooromgeving gaan we gezamenlijk voor informatie- en kennisdeling en veel gezelligheid!

Natuurlijk spreken we je ook aan op je eigen verantwoordelijkheid. We bieden tenslotte veel meer, dus vragen we ook meer. Dus inzet in kennisontwikkeling, bijstaan van collega's, klantfocus zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld en zorgen dat we gezamenlijk van het werk een feestje kunnen maken.

BIGorillas is dé uitgelezen werkgever als je op hoog niveau aan de slag wilt met de laatste technologieën en onderdeel wilt uitmaken van een enthousiast team van ervaren Professionals.
Bij BIGorillas is iedereen onderdeel van hetzelfde team: wij staan voor elkaar en staan voor onze klanten. Onze ambitie om écht toegevoegde waarde te leveren wordt op juiste wijze beloond. We bieden arbeidsvoorwaarden die recht doen aan je inzet en je marktwaarde.

Voel je je aangesproken en wil je je verwachtingen waarmaken?
Ondernemende, analytisch scherpe en intelligente professionals met een aantal jaar werkervaring ontvangen wij met open armen. Kijk bij de vacatures of mail ons je open sollicitatie!